diamonds lectures English diamants conférences Français diamantes conferencias Español diamanten vorträge Deutsch  Antwerp diamonds
Diamond House Diamanten in velerlei vormen en maten
Lezingen en Tours door het Antwerpse Diamant Centrum

Lezingen over Diamant
Mijn voordrachten over diamant hebben tot doel u een kijkje te geven in de diamant wereld en om het mythische van de diamant te onthullen.
Deze voordrachten hebben als naam : DIAMANT, MAGISCH MAAR NIET MYSTERIEUS. Bij de groepen die ze hebben bijgewoond horen : "Lions", "Rotary", en vele Internationale Handelskamers. De voordrachten duren ongeveer 45 minuten en worden zowel in België als in het buitenland gehouden.

Wanneer er dames in het gezelschap zitten, is het mogelijk om één taxatie per deelnemer te verkrijgen. Zo zal u nu echt kunnen vernemen hoeveel dat erfstuk, dat u zo koestert, waard is.

Reserveer deze lezingen  tenminste één maand op voorhand.
Tours door het hart van Antwerpse Diamant Centrum
Travel. In Antwerpen kunnen ook begeleide bezoeken voorzien worden.
Deze Diamond House Tours zijn een unieke belevenis die u zal brengen achter de schermen van de "gesloten" wereld van de diamant.
Maximaal zes personen (in deze wereld is meer dan 6 gelijk aan een menigte !!!), worden door mij persoonlijk geleid door het hart van het Diamant Centrum, ver van de toeristische paden.

Reserveer deze Tours tenminste één maand op voorhand.


Mijn diamanten online in voorraad Koop Tips Philippe Vryens Juwelen Creaties
  exclusieve horlogemerken, aanbiedingen  

 Antwerpen daimanten, Antwerp diamond house, belgie

Home
Diamond House
Meer over Rob ... Koop Tips Diamant Certificaat Lezingen & Tours Gratis Taxatie Contact Rob ...